top of page

GAMBLING FREAGRACH

Här på Reel World Slots vill vi att alla våra medlemmar och prenumeranter ska vara Gamble Aware som våra alldeles egna Slotters Hairy. Leideanna Följ dessa från våra håriga spelare, vård av https://www.begambleaware.org/safer-gambling/tips-for-gambling-safely/

så att du kan spela säkert.

1. Tänk inte på spel som ett sätt att tjäna pengar:

Retro säger ”Jag går inte till en arkad för att tjäna min förmögenhet. På de flesta av våra äventyr har jag turen att avsluta ens. Jag tänker på spel som en underhållningskostnad - precis som att köpa en biljett till biografen ”

2. Bara spela med pengar du har råd att förlora:

Onetec säger ”Jag går in i en helgsession med kontanterna i fickan jag kan tappa. Om jag kommer hem med nowt spelar det ingen roll ”

3. Ställ in en pengagräns i förväg och ta inte ut ditt kort!

Onetec säger ”Jag tar ut kontanter i början av sessionen och då är det allt. Mitt kort kommer inte ut med mig ”

4. Ställ in en tidsgräns i förväg och ha regelbundna raster:

Retro säger ”Även vid scannánaíocht ställer vi in en tidsgräns och har regelbundna raster. Se till att du har ett "hemtid" -larm inställt på din telefon.

5. Jag aldrig efter dina förluster:

Onetec säger ”Ni har alla sett att jag älskar ett bra pajspel och de kommer inte alltid av! Kom ihåg att det är lite kul, jaga inte efter den vinst du tappat! "

6. Spel inte när du är bochimerad eller upprörd:

Onetec säger ”Om du inte har kul så borde du inte spela. Om du är bochimerad så prata med någon, spel är aldrig svaret ”

7. drick inte eller använd droger när du spelar

Retro säger "Drog och alkohol dömer moln, och god bedömning står som din huvudsakliga försvarslinje mot att låta spel gå ur kontroll."

The Hairy Slotters är stora förespråkare av https://www.gamstop.co.uk/ Den här webbplatsen hjälper dig att utesluta dig själv från alla onlinespelsidor.

Kom ihåg - Håll dig säker, ha kul och var medveten om spel.

bottom of page